Sider

mandag 25. mai 2009

Tromsø tur...

Oi, oi oi hvor ukene flyr avgårde. Det er ikke så alt for lenge til det er sommerferie! Vi lærere er i siste innspurt og tiden går så fort! Hjemme har det også vært hektisk. Vi har malt litt på huset, laget blomsterbed, plantet og til og med satt litt potet. Det blir veldig spennende å se hvordan det går.



I helgen var samboreren og jeg på en mini weekend i Tromsø. Bare avslapping, kos, shopping og morsomheter og kjendiser! Hehe.. på lørdagen traff jeg skuesepilleren som spiller Roy i Himmelblå og det var jo definitivt et høydepunkt! :) Roy er jo den kuleste på hele Ylvingen!
Det ble mest shoppet sko og klær, og butikken jeg skulle handle litt Greengate i var selvsagt steng for de pusset opp (grrrrr.....)
Men jeg fant en annen liten butikk hvor jeg køpte meg noen fargerike krus og skåler til kjøkkenet.
Sommer er lik farger og jeg trengte noe sprekt til kjøkkenet!
Ellers så har det vært lite blogging på meg i det siste, men jeg skal ta meg en rundt og kikke innom til dere alle etterhvert!
Klem fra meg!

torsdag 14. mai 2009

Loppefunn


I dag har jeg ordnet og fikset litt i stuen. Har ryddet unna litt ting og skiftet gardiner. Det er deilig å fornye noen av rommene i huset med noe så enkelt som å skrifte gardiner og lifter.
Jeg har pyntet på stuebordet og pusset ren metall potten jeg fant på loppis for noen uker siden.(før bildet kan du se ett par innlegg nedfor) Den var svart og skitten, men etter en grundig rengjøring og myyyye pussing, skinner den igjen!
Har tilført stuen litt farge ved å sette en rosa ildtopp på stuebordet. ( i den nye potten selvsagt)
Ellers så har jeg begynt litt med 17 mai forberederedelser. Har strøket lille Ms nye bunad og mine og samboerens klær. Det er greit å få slik unnagjort. Nå henger alt klart til søndag.
Vi får besøk i helgen så det blir livlig her i huset i helgen!
Ønsker alle sammen en god helg,
og en flott nasjonaldag på søndag!

søndag 10. mai 2009

Kurver fra Kid

Hei hei!
Her i huset har vi hatt en fantastiks helg.
Vi har malt, ordnet og fikset. Det har vært flott vær
og alt i alt en meget produktiv helg.
På fredag var jeg innom Kid og der kjøpte jeg kurver
så det holdt. Den nye serien til Kid er visst en stor hit,
og jeg har sett bloggere rundt om som har kjøpt ulike produkter.



Jeg falt pladak for bladkurvene og jeg fikk endelig
pyntet opp veggen med tallerkenhyllen min. Den har
vært litt kjedelig og den manglet liksom det lille ekstra.
Nå synes jeg det lille ekstra er der. Jeg er så fornøyd med resultatet.



Det er morsomt å handle når det
er så billig. I blandkurvene skal
interiørbladene mine få pynte opp litt.



Flott sinkhjerte til bare 25 kr.
Små detaljer har jeg ikke vært
så flink til før men jeg ser jo at de må til! :)




Jeg håper alle har hatt en fin helg
og at dere blir å ha en strålende uke!
Klem fra meg!

tirsdag 5. mai 2009

Loppis, Loppis, Loppis

Jeg har vært på årets føste loppis. Det var det største loppemarkede jeg har vært på og jeg gjorde noen skikkelig kupp. Jeg fikk med meg litt av hvert, mest til Lille M selvsagt.

Benken var det første jeg så da vi kom og jeg var rask å ta den. Den fikk jeg for 25 kr. Bordet var kommet fram da jeg var på andre runde rundt markede. Det fikk jeg også for 25 kr. Jeg er så glad! 50 kr for settet. Det skal selvsagt males og ordnet opp før det får komme inn i huset!

Litt ting og tang for tilsammen 50 kr. Kurven skal kanskje sprayet hvit. Sølv krukken skal pusses ren og fin før den får pynte opp litt i stuen. Den flotte eventyrprinsesse- lysestaken skal på Lille Ms rom etter en grundig vask. Jeg falt pladask for den.

Jeg er fornøyd meg dagens fangst, og jeg har hatt en flott ettermiddag sammen med mamma og lillebror som også var med på loppis.

Kos og klem fra meg!