Sider

fredag 25. september 2009

Loppis lysestaker

Her sitter jeg.. enda syk men på bedringensvei. Har vært hos doktormannen og fått medisin som gjorde underverker. Fordelen med å være syk er at jeg har fått mye mer tid til å være inne på bloggene, og det har vært artig å sett hva dere har holdt på med i det siste.
Disse lysestakene skal jeg ha på kjøkkenet til jul. Fant dem på et svenskt loppis for bare 10 kr stk. Jeg elsker disse lysestakene og jeg har to små fra før, men de er hvite... disse skal få være rød tenker jeg....




Ønsker alle sammen en riktig god helg!


onsdag 23. september 2009

Wall deco i gangen..

Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen, med et tykt pledd rundt meg og en deilig kopp te i hånden. Er syk og er hjemme fra jobb. Føler meg helt forferelig….

September 2009 040

I går fikk jeg pakken min fra Panduro og inni den var det mye artig! Jeg hadde skrevet walldeco. Masse ord til kjøkken, bad, vaskerom og kontor. Har begynt å klistre noen ord opp…

September 2009 041

September 2009 043

Vaskeromsdøren i gangen har fått seg en sticker LAUNDRY ROOM, og nøkkelknaggen min har fått seg en sticker meg KEYS.

Slike så detaljer er så flotte. Er kjempefornøyd og kjøkkenet står nå for tur…..

Bjørkely

mandag 21. september 2009

Vinneren er....


Da var vinneren av min 1 års give away trukket. Lille M har hatt æren....




Vinneren ble altså Chrisitne Louise fra Christines Interiør!
Gratulerer!
Send meg en mail med adressen så kommer det en pakke i posten snart!
Over til noe annet...
har begynt å bruke Windows live writher når jeg lager innelggene til bloggen, men det kommer ikke bilder opp på sidebarene når jeg har publisert et innlegg... Er det noen som har vært ute for dette og vet hvordan det kan fikses??

Bjørkely









fredag 18. september 2009

Home is where…..

Da var det endelig helg igjen, og frk Bjørkely har vært på shopping.  Jeg skulle ikke ha noe spesielt, skulle bare kikke litt… Men slik ble det altså ikke. ( som vanlig)

September 2009 049

Kom over dette skiltet… og det måtte selvsagt bli med hjem! Jeg har en svakhet for skilt… dette blir det fjerde i min lille samling. En av interiøsbutikkene i byen har hatt en makeover, og fått inn masse flotte nyheter. Må nok gå innom der igjen snart….

September 2009 050

Home is where your story begins!

Har plasert skiltet i gangen. Det var en flott fargeklatt i den ellers så nøytrale gangen.

Minner på om min GIVE AWAY. Se innlegget under.  Jeg flytter trekningen til mandag neste uke, så det er ikke for sent å ta et lodd eller to!

Bjørkely

tirsdag 15. september 2009

1 år & GIVE AWAY!


Hei hei!
Tenk at da feirer bloggen min 1 år, og for et flott år det har vært. Det er en utrolig gjeng med inspirerende damer der ute. Tusen takk til dere som har fulgt meg siden jeg begynte, og takk til dere som nettopp har oppdaget meg.
I god stil skal jeg ferie meg selv med en give away!
Legg igjen en kommentar = 1 lodd
Link til give awayen min på bloggen din = 1 lodd
Link + kommentar er altså = 2 lodd
Det blir trekning på lørdags formiddag!
Bjørkely

lørdag 12. september 2009

Høst pute...


Høster er definitivt her. Det er kaldt, vått og stormfult. Luften er klar og kald, og solen varmer ikke som den har gjort. Inne tennes det lys og drikkes te, så høsten har jo sin sjarm den også.
Jeg har vært på Kremmerhuset og kikket litt rundt i butikken. De har altså fått så mye flott. Jeg måtte kjøpe med denne puten, synes den var så flott. Elsker tekst på tingene mine!



Ellers så går nå dagene fort. Her skal det skiftes gardiner i alle rom i helgen. Tynne lette gardiner skal byttes ut med litt tettere og lunere gardiner. Det blir mye stryking i dag!
Ønsker dere alle en god helg!
Bjørkely

fredag 4. september 2009

Før/etter: Dukkehus

Interiør 2009 203

Sommerens store prosjekt kommer her. Dukkehuset har vært på listen min siden i fjor, jeg har hatt planene klar lenge, og endelig har jeg altså fått det gjort. Over ser dere hvordan den så ut

Interiør 2009 025

Slik er det nå. Hvitmalt, med nye møbler fra loppis som også er malt hvit. Nye fargerike krakker og matter. Nytt servise og kopper. Stuen har til og med fått egen kjøkkenkrok. Her kommer et bilderas…

Interiør 2009 030

Interiør 2009 028

Interiør 2009 020

Interiør 2009 027

Interiør 2009 017

Interiør 2009 016

Interiør 2009 013

Interiør 2009 011

Interiør 2009 021 

Interiør 2009 009

Både store og små er fornøyd med reultatet. Prinsesselysestaken er et loppisfunn. Kunne ikke la være å kjøpe den, rett og slett. Nå har den fått plass her. På hyllen/knaggrekken står lille Ms loppisfunn. Hun er blitt en ivrig loppis gåer, slik som moren. Hun har fått en liten samling pynteting..

Vi har hatt mange te selskaper her i sommer, det har vært kjempekoselig!

Hilsen

Bjørkely