Sider

mandag 29. august 2011

Venninnegave

Jeg har laget en liten gave til en god kollega av meg. Hun har tatt så godt vare på meg i vår da jeg var mye syk og i dårlig form. Nå er jeg sykemeldt resten av tiden før jeg skal ut i svangerskapspermisjon og blir ikke til å jobbe mer dette skoleåret. Derfor ville jeg  takke henne for støtten i vår med en liten oppmerksomhet...



Jeg elsker å lage små "cellofan-pakker". Veldig enkel å lage og morsom å gi bort.  Tema for denne var rosa- kose-pose.. så da ble det rosa dusjgele, rosa sjokolade, rosa te og polkagriser
 ( og med hjemmelaget rosa kort til).
Hun ble strålende fornøyd!

Svangerskapskontrollen i dag gikk bra og det er nå bare 8-9 uker til lillegutten kommer!

Klem fra
Isabelle

onsdag 24. august 2011

Brudebilde

Jeg har lenge hatt et gammelt brudebildet av besteforeldrene mine liggende. Planen har hele tiden vært å få bildet opp på veggen, men det gamle bildet måtte komme til sin rett og jeg har ikke funnet den perfekte rammen enda!



Så kom jeg til å tenke på en av mine loppisrammer, som har greit å redde seg unna sparyflasken lenge nå. Den ble perfekt! Hadde helt glemt den av. En flott, gammel ramme!
Jeg har brukt mønsterpapir som bakgrunn siden bildet er noe mindre enn rammen.


Jeg ble kjempe fornøyd med resultatet. Nå pryder mine flotte besteforeldre
kommoden i gangen.


Klem fra
Isabelle

søndag 21. august 2011

Grå Ektrop

På grunn av min late blogge-sommer så har jeg ikke fått vist fram sommerens store kjøp. I juni solgte vi den svarte skinn salongen og det brune bombay bordet. Jeg var så lei å ha slike mørke møbler. Vi ante ikke hvilken sofa vi skulle kjøpte. Det eneste vi visste var at den skulle være i stoff og IKKE svart! Så begynte letingen men alle sofaene var endten ALT for dyre, eller billige og dårlig å sitte i....
Hva skulle vi gjøre?? Ukene gikk og plutselig hadde vi vært uten sofa i en mnd!


Det endte med at vi hektet hengen på bilen og kjørte 60 mil til nærmeste IKEA for å se om Ektorpen var noe for oss... og det var den! En skikkelig kosesofa synes nå jeg. Vi valgte en grå farge og er kjempe fornøyd. Hvitt Hemnes bord ble også med hjem.



Kurvene under bordet er også fra IKEA, de skulle egentlig være under stellebordet.
Men mor selv ville heller ha dem i stuen.


Lykken er en grå og lilla! :)

En stor bloggeklem fra kosesofaen i stua!

Isabelle

fredag 19. august 2011

Cup Cakes/Muffins tårn

Her er cup cake/muffins tårnet som søskenbarnet mitt lagde til Lille M sin bursdag. Lille M hadde ønsket seg et slikt og gjett om dette falt i smak! Helt nydelige kaker!
En fryd for øyet og ganen!




Hvilken 6 åring ville ikke likt dette??
Har jeg ikke et fantastiskt søskenbarn?? Det synes nå i alle fall jeg!
Tusen takk Lotte! :)

Bursdagen var utrolig trivelig. Fiskestangen vi hadde kjøpt henne falt i smak
og blir været bra skal vi ut å prøve den i morgen.

Klem fra
Isabelle

mandag 15. august 2011

Bursdag og barbie-kake

I morgen blir min lille jente 6 år! Tiden har gått så utrolig fort og årene har bare suset forbi. Litt vemodig egentlig å tenke på.....
Men uansett så  er huset nå nyvasket og ryddet. For i morgen blir det stor-innrykk av familie som skal ferie den store-lille-pia! Det blir koselig! Barnebursdag må vi vente med til skolen begynner.

I fjor ville hun ha Barbie- kake, i år vil hun ha muffinstårn ( som søskenbarnet mitt skal lage, gleder meg til å se resultatet)
Her er kaken fra i fjor:



Nå skal jeg stryke duker og lage oreokake :)

Klem fra
Isabelle

lørdag 13. august 2011

Årgangs plakater


Jeg har vært på nettshopping. Noe som jeg egentlig ikke er så flink til, men denne gangen er jeg ganske fornøyd. Lille M blir snart 6 år og skolejente, derfor har vi fikset litt på rommet hennes. De rosa veggene er blitt hvite, vi har ryddet ut "småjente" leker og flyttet om. Vi holder på å gi rommet en liten makeover. 

 Hun ville ikke ha opp prinsesse bildene på veggen igjen og jeg har vært ute på shopping for å finne nye, fine bilder. MEN... jeg må bare innrømme at vi bor i en by med svært LITE utvalg i det meste. Jeg ville ha noe annerledes og søtt. Ikke  Hannah Montana o.l.  Derfor ble svaret å gå på nett!

allposters.no


allposters.no


allposter.no

Jeg kom over Allposters og deres gammel årgang avdeling.
 Der fant vi disse flotte plakatene som er bilder av gamle reklamer.
Lille M har selv vært med å velge ut, hun likte de rosa kjolene, dansedamen og ikke minst høyhælaskoene! Plakatene er 30x40 cm
 og skal inn i  hvite rammer før de skal på veggen.
Jeg var så heldig å komme over noen fine på Bohus,
og de hadde kampanje på alle rammene.
Ta 2 betal for 1! Jeg fikk 4 store rammer for 300 kr.
Så nå går vi bare å venter på at de skal komme i posten!


Klem fra
Isabelle

P.S: Har vært innom å kikket på bloggene deres. Men jeg plages med å få lagt igjen kommentarer hos de fleste av dere. Får bare beskjed om å logge inn på nytt og på nytt igjen. Frustrerende! Er det noen som har hatt samme problem??



torsdag 11. august 2011

Baby Blue

Jeg har vært en lat blogger i det siste. Eller rettere sagt så har jeg vært ei lat dame i det siste. Men nå har jeg tatt heklekroken fatt igjen og begynt på et bestemorrute-vognteppe til lille gutten i magen!

Jepp, det viser seg at vi får en gutt denne gang.

Om noen månder har vi en av hver. Det blir spennende... og litt skummelt! Får jeg til å være en guttemamma etter 6 år med rosa prinsesser, sommerfugler og ballerinaer?



Så nå er det blått som gjelder!
Jeg har også heklet en ny aperangle etter oppskrift fra Kaptein Biff.
Jeg liker egentlig ikke å hekle slike småting, men denne måtte jeg bare lage til lille-gutten!
Jeg har heklet havlparten  av rutene  til vognteppet og har ca. 20 igjen *puh*
Håper jeg har tålmodighet til å gjøre det ferdig ;)

Nå.. en real bloggerunde!

Klem fra
Isabelle