Sider

tirsdag 7. juli 2009

Figgjo og ferie!Jeg begynner med bilde av ett loppis funn. Settet var så spesielt at jeg rett og slett måtte ha det. Det er av merket Figgjo Flint. For meg hørtes det ut som en navn fra Harry Potter, så det var min mamma som fortalte meg at det var et relativt kjent merke... Uansett så står den nå til pynt i skapet på kjøkkenet....og jeg er på utkikk etter flere slike sett fra nå av.

Jeg har vært lite på bloggene i det siste. Det er sommer og sol(av og til) og jeg har hatt en del male prosjekter som dere skal få se når de blir helt ferdig. Jeg har også vært innom noen loppiser og bruktmarkeder, men har ikke funnet så mye annet enn disse bøkene.
Jeg tar med dette en liten bloggeferie. Vi skal reise bort i en ukes tid, og jeg skal lese og slappe av, vi skal bade, shoppe og spise is. Jeg har reisefeber delux! :)
God sommer alle sammen
vi sees om noen uker!


3 kommentarer:

Marieinwonderland sa...

Jeg har et maken sett og det kalles et tvsett og ofte så er koppen knust!

Frk. T sa...

Hei, hei!: )

Hå har jeg akkurat vært inne på NIB og sett oppussingen av den fine benken din! Den ble utrolig flott med litt maling og noen lekre puter.. Og apropos de putene, kan jeg spørre hvor de er kjøpt? Noen slike skulle jeg veldig gjerne hatt!

Takk for titten: )

-Kamilla- sa...

Det ligger en utfordring til deg på siden min ;-) *Sommer klem*
-Kamilla-