Sider

tirsdag 7. juli 2009

Figgjo og ferie!Jeg begynner med bilde av ett loppis funn. Settet var så spesielt at jeg rett og slett måtte ha det. Det er av merket Figgjo Flint. For meg hørtes det ut som en navn fra Harry Potter, så det var min mamma som fortalte meg at det var et relativt kjent merke... Uansett så står den nå til pynt i skapet på kjøkkenet....og jeg er på utkikk etter flere slike sett fra nå av.

Jeg har vært lite på bloggene i det siste. Det er sommer og sol(av og til) og jeg har hatt en del male prosjekter som dere skal få se når de blir helt ferdig. Jeg har også vært innom noen loppiser og bruktmarkeder, men har ikke funnet så mye annet enn disse bøkene.
Jeg tar med dette en liten bloggeferie. Vi skal reise bort i en ukes tid, og jeg skal lese og slappe av, vi skal bade, shoppe og spise is. Jeg har reisefeber delux! :)
God sommer alle sammen
vi sees om noen uker!


4 kommentarer:

Marieinwonderland sa...

Jeg har et maken sett og det kalles et tvsett og ofte så er koppen knust!

Frk. T sa...

Hei, hei!: )

Hå har jeg akkurat vært inne på NIB og sett oppussingen av den fine benken din! Den ble utrolig flott med litt maling og noen lekre puter.. Og apropos de putene, kan jeg spørre hvor de er kjøpt? Noen slike skulle jeg veldig gjerne hatt!

Takk for titten: )

-Kamilla- sa...

Det ligger en utfordring til deg på siden min ;-) *Sommer klem*
-Kamilla-

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫