Sider

lørdag 12. mars 2011

Vinterferie

Da var det vinterferie her i huset. Akkurat nå skulle vi faktisk gått og vandret rundt i Londons gater... men slik ble det altså ikke. Lille M og jeg  har vært syk hele uken og det hele endte med at vi måtte avlyse turen vår. Nå skal vi bruke ferien til å komme oss til hektene og heller dra på tur til sommeren!



Det har gått tregt med det hekla pleddet som jeg begynte på. Etter 28 ruter giddet jeg ikke mer. Jeg har nå sydd sammen teppet, og det ble perfekt størrelse til et vognteppe. Jeg har noen venninner som er gravid så vi får håpe at en av dem får en jente.
Jeg har så lyst til å hekle et pledd, men jeg har rett og slett ikke tålmodighet til å gjøre det! Hatten av til de som lager store, nydelige heklapledd!

Ønsker dere alle en god helg!
Klem fra
Isabelle

3 kommentarer:

Med kjæleik til livet sa...

Heia ;)

så synd det ikkje vart noen London tur på dere --- vi var der i vår vinterferie og kosa oss masse ;)

se i bloggen min vis du vil se bilder ;O)

og kor fine hekleruter --- store tepper tar tid --- og tiden har vi jo --- og vil du ha store tepper fort - må du bruke tjukketråd og krok....
vet det av erfaring

Smil fra monika

Anonym sa...

Så kjedelig at det ikke ble London tur på dere!
Teppet ble veldig fint, gjør ingenting om det ikke er så stort.
Klem fra Igi

Annette Thygesen sa...

Føler med deg med hekleteppet. Jeg har selv begynt på et sånt evighetsprosjekt og jeg ser etter nødløsninger underveis. Nå har teppet gått fra å være slips, til et veldig bredt skjerf og mulig jeg ender ut med en diger pute. Den som lever får se...