Sider

lørdag 24. april 2010

Litt håndarbeid

Hallo alle sammen!
Har ikke vært så aktiv på bloggen i det siste. Det kommer av at jeg har hatt et par turbo uker på jobb, og at min nye hobby har tatt overhånd her hjemme.  Har vært på 4 jobbintervjuer de siste ukene, og det har tatt på skal jeg si deg! Håper på bare positive svar, men får ikke vite noe før i midten av mai... så her venter jeg i spenning! :)

Min nye hobby er som nevnt før hekling. Jeg er blitt bitt skikkelig hardt av heklebasillen! Det går i bestemorruter og ol luer. Her i nord er det enda behov for luer i noen uker til ,så jeg hekler til alle jeg kjenner. Det er så morsomt og ikke minst lett å lage de tøffe luene. Bestemorrutene skal bli et pledd/koseteppe til Lille M. Må hekle 30 slike ruter og til nå har jeg heklet 14.. og jeg må innrømme at jeg begynner å bli litt lei...Kanskje pleddet blir ferdig til høsten i alle fall ?? :)

Sjekk denne! Mor har strikket den til Lille M. Den er så nydelig, og både jeg og Lille M elsker den. Myk, god, varm og kjempe fin!  Tusen takk mor!! :)

Ønsker dere alle en god helg videre. Skal prøve å ta meg en bloggrunde i morgen.
Lurer på hva dere driver med for tiden. Nå er vel loppis- og vårånden over dere alle??

Bjørkely

9 kommentarer:

Bdicte sa...

Jeg tror jeg må være den eneste snart som ikke er bitt av heklebasillen, hehe...og jeg tror jeg skal holde meg unna. Har ikke tid:P

Jeg ser du har vært i Florida, og jeg er såå misunnelig. HAr så vannvittig lyst til å dra til USA!! En gang skal jeg!

Klem
Benedicte

Christine C sa...

Så flink du er! Skulle virkelig ønske at jeg kunne få satt meg ned og lære dette mystiske som kalles hekling en dag, hehe. Får bare nyte inspirasjonen jeg får av dere som kan så lenge :)

Ha en fin søndag!

home 4us sa...

wow, for noen herlige hekleruter!!
Tvi tvi med tanke på jobb:)

-Kamilla- sa...

Hi...hi...hi... Heklebasillen holder på å gå over hos meg. Nydelige ruter du hekler! Puh, fire jobbintervju... tøff uke med andre ord?! Så nydelig Lille M er i genseren!!! Husker jeg hadde en prikk lik i svart og rødt. Jeg brukte den til den var helt utslitt!! Kos deg videre! Jeg har kjøkken dilemma for tiden.... Kanskje du har noen gode råd til meg??
*Klem* -Kamilla-

Janne sa...

Å, så søte de rutene var! Har ikke sett det mønsteret før...har du enkel oppskrift? Gleder meg til å se det ferdig:)
Klem

Anette Willemine sa...

Det er morsomt å bli interessert i håndarbeid som er lett å frakte med seg rundt, synes jeg. Hekling har ikke fanget meg tidligere, men nå synes jeg det er supergøy å hekle luer etc.

Ønsker deg en fin ukestart!

Klem,
Anette Willemine

Daisys home sa...

Så flink du er.Ja skulle gjerne ønske at jeg kunne dette selv,men kan rett og slett ingen ting på dette området.Så får nøye meg med å se alt det flotte dere andre lager.Ha en flotters kveld videre,klem sissel

Fotograf Christin Eide sa...

Vil også gjerne reise til New York. Men der vil jeg gjerne fotografere et brudepar. Hadde vært stilig! Veldig fin side du har....

Anonym sa...

De rutene var helt fantastisk nydelige =)

Husker du hva slags garn og farger du har brukt?