Sider

fredag 20. mai 2011

Loppis-rammer

Jeg var på loppis for to helger siden, og der greide jeg å røske tak i disse rammene. Jeg har aldri vært på et loppemarked hvor det har vært så mye folk som dette, så jeg er glad jeg greide å få tak i noe.
Det lå en hel eske med rammer under et av bordene, med andre ord ingen hadde vært igjennom den enda.
Rammene var så nydelige at jeg ikke greide å gå fra dem... nå er de mine! ( for den nette sum av 40 kr)
Alle rammene har ulik størrelse eller form. Jeg har ikke helt bestemt meg for ha jeg skal gjøre med alle. Jeg kunne tenkt meg å lage en famile-vegg med dem.
Noen skal sprayes hvit. De med de flott detaljene tror jeg ikke jeg greier å spraye, de er så nydelige slik som de er. Men gull er ikke helt meg....Hva ville dere gjort??


Klem fra
Isabelle

4 kommentarer:

Jatte sa...

Så mange fine rammer! herlig kupp altså!:)

Ha en fin helg-
Klem Jatte♥

Anonym sa...

Så flotte rammer, jeg er veldig glad i slike rammer. Har ikke sprayet de men beholdt de som de er. For å friske de opp litt har jeg laget patpartou av mønstret ark. Tror jeg har laget noen innlegg om det, se under "label" bruktbutikk.
God helg!
Klem fra IGi

-Kamilla- sa...

Hei hei!
Nydelige rammer!! Jeg er heller ikke noe gull menneske, men disse tror jeg at jeg hadde beholdt som de er. Ivertfall hvis de skal henge ilag på en vegg. For de passet så fint til hverandre :0)
God helg!!
*Klem*
-Kamilla-

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Nydelege rammer! Utruleg fine detaljer. Eg er veldig lite glad i gull, så skjønner godt problemet ditt her..hadde nok tenkt det same:)
Ha ein fin kveld!
Klem:)