Sider

fredag 9. september 2011

Fargeklatter

Jeg er kommet i høst-modus. Det betyr høst-fornyelse av stuen. Jeg har lyst på nye gardiner, puter og stasj... er sikkert ikke alene om det her i blogglandia?? Hva er det egentlig med årstidene så får oss til å få lyst til å forandre på ting hjemme??  Hmm...
Jeg har fått disse skålene fra Indiska og jeg skulle så ønske at jeg hadde muligheten til å dra innom butikken (men har ikke en i nærheten). Det blir vel Kremmerhuset og Kid som får besøk av meg de nærmeste dagene :)

Jeg synes det er godt med litt farge i stuen nå. Begynner å bli lei den stramme fargepaletten jeg har hatt de siste årene.  Jeg ser at med den grå Ektorpen (kontra svart skinnsofa) så er det enkler å bruke farger i stuen, og det er jo BRA! :)

Hvilke farger blir du å gå for denne høsten??


GOD HELG

Klem fra
Isabelle

4 kommentarer:

Karen sa...

:) ja, årstidene - og spesielt høsten og våren, er tid for forandring, det å markere det matrialtisk - er vel kanskje litt terapi for oss som er glad i hus og hjem :)

Jeg har faktisk malt to vegger i stuen lys brun, og slått min elsk på tekstiler i beige og ulike bruntoner, blonder og så har jeg noen innslag av pasteller - og de er jeg så glad i, så de skal få stå frem til advent :)

De skålene dine var nydelige! Her jeg bor har vi ikke kremmerhuset og andre slike fine butikker :(

Ha en strålende helg

Sissel sa...

Nydelig farger på de skålene..

Jeg er så heldig å ha en Indiska butikk i nærheten, så kanskje jeg skal ta meg en tur der snart.. I morgen blir det nok Kremmerhuset på meg også.

Ha en fin helg!!

Janne sa...

Kjenner meg godt igjen ja...er vel noe med at høsten innebærer mye innetid og innekos, godt å ha det koselig og fint rundt seg da:) Hos meg er det mye jordfarger, ikke akkurat så sprekt kanskje, men jeg liker det;) Skålene dine var fine! Begynner det ikke å nærme seg termin nå, forresten? Da er du vel ekstra i redebyggings-modus...;)

Helgeklem, Janne

Anonym sa...

Ja det er herlig med litt høstfarger inne i hjemmet. Jeg er ikke så flink til å forandre inne, men syns det er koselig med lyng i krukke eller kurv utenfor inngangen og lykt med lys i når høstmørket kommer :)

Så skjønn den gaven du ga til veninnen din i forrige innlegg! Ho er jammen heldig som har en veninne som deg og omvendt! ♥

Godt å høre at alt er bra me deg og den lille :) Her sitter jeg bare og venter og venter...;)

Nyt søndagen og den lille i maven :)
Klem Anne