Sider

søndag 22. april 2012

Inspirasjon gutterom

Midt i at vi skal male huset og legge nytt tak så har jeg så lyst til å male eller tapesere en vegg på lillebror sitt rom. 

Men hvilken farge?  Hvilken stil vil jeg egentlig ha? DET er det vanskelige.Sebra hyller? Oliver funiture? Maileg kaniner? Lyseblå trommer? Treleker??
(trykk på bildene for linker til nettstedet jeg fant det på)


Nyydelig tapet!
 (men blir der for mye?? vil jeg bli lei? er det noe han kan vokse med?)


En lyseblå vegg eller en turkis? Gråtoner sammen med det blå eller knæsje farger??
Kjenner jeg meg selv så blir det vel en blanding av det meste jeg har nevnt. Slik er det å ELSKE interiør! Regner med jeg ikke er alene om å like litt av alt :)

Jeg har forresten kjøpt ugleputene og noen lignede bord og stoler som på det øverste bildet.
Sebra hyllene?? JA, takk og jeg tror det blir neste innkjøp.
Men fargen på veggen har jeg enda ikke bestemt meg for .....
lyseblå, turkis eller kanksje aqua... hmmmm?
fortsettelse følger... etterhvert :)klem fra
Isabelle

4 kommentarer:

Anne sa...

Hei :) Så fin blogg du har :)
Ikke lett å plukke ut til gutterommet ! Er alt for mye fint å velge mellom ! Hos meg ble det en lett blanding.. Endte med gustaviansk blå på veggene ;)
Ha en fin ny uke ! Hilsen Anne

Anonym sa...

Kjenner meg igjen der...og jeg har et helt hus å planlegge! Jeg tror jeg har bestemt meg for tapet fra Sandberg på to av veggene, og så blir det enten to hvite vegger eller en blåfarge som er i tapeten. Barnerommene er de gøyeste å planlegge :) Lykke til! Blir sikkert kjempeflott uansett hva du velger ;)

Klem Anne

Unknown sa...

jeg har den tapeten til min sønn, og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg valgte den. Den passer så bra inn, og jeg syns dette er en tapet man kan vokse med. Jeg syns det ikke er så babymotiv, men ett ufattelig fint bilde. Det er lekent og enkelt og veldig fint.

*Bettine*

-Kamilla- sa...

He he he! *Ler!* Midt oppi ett prosjekt begynner jeg også på neste. Tankene flyr og ideene bare ramler inn :0) Mye fin inspirasjon på bildene, er jo så kjekt med O'store internett når en trenger inspirasjon!

*Klem*
-Kamilla-