Sider

mandag 20. oktober 2008

Helgens fangst!

I helgen har jeg hatt meg en real shopping rundt, og jeg må si det føltes bra! Utrolig hvor artig det er å shoppe, er dere ikke enig?
Det var på Skeidar jeg fant helgas fangst! Det er egentlig lenge siden jeg har kjøpt noen pynteting til huset, har ikke funnet noe jeg ville ha. Men nå er julepynten i butikkene og jeg kjenner at den krible følelsen og den indre stemmen som sier: "må ha, bare må ha! du kan ikke gå ut uten.."
Akkurat det skjedde på lørdag....Jeg kjøpte disse to metall hjertene og lykten. Jeg falt pladask, kjærlighet ved første blikk! Det er vel egentlig julepynt men... tror nok de blir hengt opp nå i nærmeste framtid :) Liker egentlig ikke hjerter med disse måtte jeg ha... Er de julete??Denne er nå i alle fall julete. Flott krans som skal pynte opp ytterdøren til jul. Den var så flott. Jeg elsker julen og gleder meg masse til julemånedene som kommer!

Jeg fant også en del julegaver, så jeg er godt i gang og jeg tror jeg vil nå målet mitt med å være ferdig med innkjøpene til første desember! I desember skal det bare være kos og jule med sin glede!!

7 kommentarer:

home 4us sa...

ÅÅ, fine ting! Hjertene er ikke for julete til at du ikke kan ha de oppe året rundt. tror jeg må ta meg en tur på skeidar,ja!

Ang. kappa. har sydd den i blått, men tror nok at jeg kan supplere med ei rød og etterhvert. Kanskje julekappe? med pepperkakehjerter hengende ned?

Ida sa...

Åhh... jeg tror kanskje hjertene og lykten din har fått en konkurrent dersom vi snakker - kjærlighet ved første blikk - jeg falt også pladask !!

Julen - vær hilset :-)

Har en upyntet krans - som jeg lurer på om skal bli en helårskrans eller en julekrans - din krans inspirerte definitivt til den siste :-)

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg simpelten elsker julen... gleder meg til desember hvert år...

nydelig krans!

Huset på landet sa...

Jeg lurer veldig på hvor det er du bor ;)

Himmelblaa sa...

Fint resultat av shoppinga! Ellers så gleder jeg meg til å se dine ting med affeksjonsverdi!
Klem

LYKKEBO sa...

Nydelige hjerter!! De er ikke julete..Kan absolutt ha de oppe året rundt! Kransen var også kjempe flott! Bare noen og 60dager igjen til jul..Tiden flyr!!

Huset på landet sa...

Bor ca 15 min unna Evenes flyplass :)