Sider

torsdag 9. oktober 2008

Lexington Store

Ett av høydepunktene på Stocholmsturen var definitivt vårt besøk på Lexington butikken. Det var litt av en opplevelse. Grunnen til besøket var at vi skulle kjøpe min kjære tante bursdagsgave ( Hun elsker Lexington!), og vi syntes hun fortjente noe ekstra i år. Etter mye om og men, og fram og tilbake fikk vi endelig valgt ut hva vi skulle kjøpe henne.Vi falt alle for ett nydelig beig og hvit stripete kjøkkensett, med løpere, brikker og grytekluter. (Hun har fått pakkene så jeg ødelegger ikke noe overraskelse ved å skrive dette )

Hun som jobbet der brukte sikkert 30 minutter på å pakke disse pakkene( pluss en litt større som ikke er med på bildet). Settet skulle først pakkes i silkepapir og deretter i det lekre blå lexington papiret ( og stripene skulle passe perfekt før hun teipet)Etterpå ble pakkene plasert i disse stilige posene!

Tror du "Tante" ble glad? Det skal jeg love deg at hun ble. Jeg har nok verdens mest glade og fornøyde tante akkurat nå for øyeblikket, og det gjør at jeg blir glad! Å gi gaver er nok noe av det artigeste jeg vet. Jeg skal se om jeg får tatt noen bilder av gavene når de var pakket opp.

3 kommentarer:

tinemor sa...

Så lekkert innpakket.
Skjønner dette tok tid ja.
Jeg er så hjertens enig.
Jeg elsker og gi gaver, men også å få.
God helg!

Torilpia sa...

Så heldig tante da .. :o)

Gaver er morsomme å planlegge, pakke inn, for så å gi bort.

Det er gøy å få også - men tror jeg er mer over på at det å gi er morsommere. Blir bare mer og mer sånn ettersom årene går.

Ha en fortsatt fin dag - klem fra meg :o)

Daisys home sa...

Takker for hyggelig besøk på siden min.Sjablongen har jeg bestilt i fra nettbutikken til LANDSTIL.så har jeg brukt vannfast,sort veggmaling.for å få frem skriften.Så fine pakker du har ordnet,morro både og gji bort og å få!Jeg LINKER DEG.ha en fortsatt fin kveld.