Sider

mandag 27. oktober 2008

Blåtime


Jeg har lenge hatt dette bildet, malt av Eva Harr, på min ønskeliste. Jeg har en svakhet for motiver med trær, og jeg elsker blått. Jeg bare elsker dette bildet.
Jeg tror det heter "stjernenatt" eller noe slikt.
I helgen som var sto lille M opp litt vel tidlig natt til lørdag. Vi karret oss opp og gikk på kjøkkenet. Der ble jeg møtt av tidenes utsikt. Det var blåtime delux!
I hagen har vi 3 store bjørketrær og ut igjennom kjøkkendøren var dette motivet:



Jeg sto i bare pysj og tøfler på verandaen i halv 6 tiden og knipset i vei.
Det var helt ubeskrivelig fint, og det minnet meg så om det bildet.


Det var trollsk steming ute og jeg ble bare stående og
kikke da jeg var ferdig med å knipse.
Det var en god start på dagen!

lørdag 25. oktober 2008

Love at first sight!

Jeg har en tendens til å falle pladask for ting og tang (Viser til hjertene i innlegget "Helgens fangst"). Jeg var innom Home 4us og hun hadde kjøpt seg noen flotte kopper fra Greengate... Jeg må ærlig talt bare si at jeg ikke hadde hørt om merket... Jeg ble nysgjerrig så jeg gikk inn på greengate.dk og snuste litt rundt. (bildene er derfra)
Oi, oi, oi hvor mye fint!!
Takk for inspirasjonen Home 4us!




Det var denne serien som jeg bare falt pladask for... Ingrid heter den....
Skulle så gjerne ha hatt kopper og fat i dette mønstret....
Denne var heller ikke så værst. De som kjenner meg vet at jeg er litt forsiktig med farger og her i huset går det mest i beig og sand farger på ting og tang. Men jeg eeeelsker mønster og spesielt slike som på Ingrid tallerkenen...
Jeg måtte bare dele dette med dere og jeg anbefaler en tur innom greengate siden..





fredag 24. oktober 2008

Welcome to my bedroom

Denne gangen hadde jeg lyst til å vise litt i fra soverommet mitt. Det er ikke helt "perfekt" enda, men det kommer seg. (Finner ikke den perfekte hodegavelen...nemlig)

Fargene går i hvitt, sand, off white, beig og brunt

Jeg er en liten buddha elsker, og jeg har en liten statue på min side av sengen. "Nattbordene" er egentlig skittentøys kurver fra Jysk. Jeg syntes de passet nesten helt perfekt ( skulle vært litt høyere). Sengklærne er favorittene mine. Det er bomull sateng og skikkelig gode og myke..


Jeg liker pelspledd, de er så deilig og varme. Dette er året pledd fra Kid, kjøpte ett brunt i fjor som ligger i stua.
Benken fant jeg på salg på Kremmerhuset. Jeg syntes den hadde sjel..
Så jeg måtte bare kjøpe den. Har vurdert å spraye den hvit men greier ikke å bestemme meg...


Utsnitt fra bildet som henger over sengen. Det er en av favoritt tingene mine i hele huset.
Det er også kjøpt på Kremmerhuset, for en tid tilbake


Mine ny innkøpte krukker, som jeg kjøpte når jeg var i Stockholm for en måneds tid siden har fått plass i vinduet. Sukulentene(?) har jeg pleid fram selv. Fikk avleggere hos en nabo, og jeg er såååå stolt at jeg faktisk har fått dem til.

mandag 20. oktober 2008

Helgens fangst!

I helgen har jeg hatt meg en real shopping rundt, og jeg må si det føltes bra! Utrolig hvor artig det er å shoppe, er dere ikke enig?
Det var på Skeidar jeg fant helgas fangst! Det er egentlig lenge siden jeg har kjøpt noen pynteting til huset, har ikke funnet noe jeg ville ha. Men nå er julepynten i butikkene og jeg kjenner at den krible følelsen og den indre stemmen som sier: "må ha, bare må ha! du kan ikke gå ut uten.."
Akkurat det skjedde på lørdag....



Jeg kjøpte disse to metall hjertene og lykten. Jeg falt pladask, kjærlighet ved første blikk! Det er vel egentlig julepynt men... tror nok de blir hengt opp nå i nærmeste framtid :) Liker egentlig ikke hjerter med disse måtte jeg ha... Er de julete??



Denne er nå i alle fall julete. Flott krans som skal pynte opp ytterdøren til jul. Den var så flott. Jeg elsker julen og gleder meg masse til julemånedene som kommer!

Jeg fant også en del julegaver, så jeg er godt i gang og jeg tror jeg vil nå målet mitt med å være ferdig med innkjøpene til første desember! I desember skal det bare være kos og jule med sin glede!!

torsdag 9. oktober 2008

Lexington Store

Ett av høydepunktene på Stocholmsturen var definitivt vårt besøk på Lexington butikken. Det var litt av en opplevelse. Grunnen til besøket var at vi skulle kjøpe min kjære tante bursdagsgave ( Hun elsker Lexington!), og vi syntes hun fortjente noe ekstra i år. Etter mye om og men, og fram og tilbake fikk vi endelig valgt ut hva vi skulle kjøpe henne.



Vi falt alle for ett nydelig beig og hvit stripete kjøkkensett, med løpere, brikker og grytekluter. (Hun har fått pakkene så jeg ødelegger ikke noe overraskelse ved å skrive dette )

Hun som jobbet der brukte sikkert 30 minutter på å pakke disse pakkene( pluss en litt større som ikke er med på bildet). Settet skulle først pakkes i silkepapir og deretter i det lekre blå lexington papiret ( og stripene skulle passe perfekt før hun teipet)



Etterpå ble pakkene plasert i disse stilige posene!

Tror du "Tante" ble glad? Det skal jeg love deg at hun ble. Jeg har nok verdens mest glade og fornøyde tante akkurat nå for øyeblikket, og det gjør at jeg blir glad! Å gi gaver er nok noe av det artigeste jeg vet. Jeg skal se om jeg får tatt noen bilder av gavene når de var pakket opp.