Sider

søndag 30. august 2009

I heart Unikko

Interiør 2009 037

Etter pang start på jobb er det godt når helgene kommer. I helgen har jeg vasket og ryddet og vært på dugnan på en fotball turnering. Været har vært fantastisk hele helgen , og godt vær =energi. Det har vært en herlig helg!

Kontoret har fått seg en rydderunde og da måtte jeg jo vise mine flotte marimekko ting. Det røde glasset og musematten var en gave fra min mamma, etter hun hadde vært i Finland. Den svarte koppen har jeg laget selv, men deacopage. Se eget innlegg her.

Interiør 2009 035 

Jeg elsker marimekko og Unikko mønstret spesielt.

unikko veske

Denne står på ønskelisten. Jeg holdt den i hånden og skulle kjøpe den da vi var på ferie, men så fant jeg ut at jeg hadde jo nok vesker. Å Gud, hvor jeg angrer nå! Her i byen er det ikke å få tak i, så på neste tur skal jeg ha meg en slik…. hvis noen vet om en nettbutikk som har disse veskene vær så snill å si i fra!

Ønsker alle sammen en god dag og en god kveld videre!

Bjørkely

3 kommentarer:

Huset på kollen sa...

Helt enig, selv om det ikke passer helt inn i stilen jeg kjører nå synes jeg det er superfine ting og har et par rødrosa unikko bokser og fat i skapet. Fant på nettet en tilsynelatende skjønn liten butikk i Sykkylven med godt utvalg av marimekko, kanskje de kan kontaktes hvis veskenøden blir for stor?! http://www.sorella.no/?side=1

Ha en super ny uke :)
Heidi

Christine Louise sa...

Flotte bilder. Flink du er som har laget koppen selv :)

Klem

Kathleen sa...

Hyggelig at du er med i konkurransen :) og for en fin blogg du har!

klem