Sider

lørdag 14. november 2009

Hvitt, rødt, hvitt

Har hatt en flott lørdag. Jeg har shoppet julegaver og kalendergaver og listen er betydelig kortere nå. Kanksje når jeg målet mitt med at jeg skal være ferdrig med gavene 1 desember...
Jeg og lille M har vært på kino, vi har sett julenatt i Blåfjell. Den var så koselig, veldig bra film!

 Ellers så har jeg gitt denne karnsen en liten makeover. Den var brun og nå er den sprayet hvit.Har pyntet med sopper fra Nille. Synes den ble søt og gleder meg til å henge den opp om noen uker. Det er jo ganske julete.  Julen er i huset er hvit med innslag av rød. Vet det er nesten som å bannes i kirken her inne på bloggene å si at man synes julen er rød, men er i huset er julen rød! :)
Hvilken farge har dere på julen??


Denne flotte dalahesten, fikk jeg hos min flotte mamma etter hun hadde vært på weekend tur i København. Den blir flott i min lille samling med julehester!

Ellers så håper jeg dere har det bra!
Klem fra meg!

8 kommentarer:

Monica sa...

Hei på deg.
I år blir det rødt og hvitt i vårt hjem også. Prøvde uten rødt forrige jul, men i år er rødt tilbake!
Koselig blogg du har. De søte soppene du har kjøpt, minner meg om noen min mor alltid bruke i sine juledekorasjoner, koselige.
Ha en fin kveld.

home 4us sa...

Her er definitivt julen rød!!!
Det er koselig å pynte til jul med alt det røde stæsjet, men samtidig er det veldig befriende å rydde bort over nyåret:)

-Kamilla- sa...

Vanligvis har jeg et skikkelig amerikansk juletre med maaaasssse pynt, i år skal det være enkelt og stilfult i rødt, sølv og hvitt. Det blir også gjenspeilet i resten av huset, bortsett fra kjøkkenet som får ett innslag av lin.
*Klem*
-Kamilla-

Christine Louise sa...

Den ble kjempe søt altså :)

Begynner å lure på om jeg bør begynne å pynte til jul også. Har ikke begynt med noe jeg :P

Klem

Torilpia sa...

Her er julen veldig tradisjonell - med rødt, grønt og gull. I det siste har sølv, hvitt og noe blått kommet til også. Prøver å holde de forskjellige fargene/stilene litt adskilt - men liker mye av det nye samtidig som jeg er veldig tradisjonsbundet.

Kransen var lekker :o)

Ha ei flott ny uke - klem!

Janne sa...

Så fint!!!
Ser ut som vi har samme mål med juleshoppingen;) Lukter svidd av visakortet mitt etter helgen, men er SÅ fornøyd med å ha gjort unna det meste på listen min! Har bestemt at adventstiden skal være kos og ikke stress...:)
Når kan kransen henges opp, forresten?
Klem, Janne

Jannes lille sted sa...

Hei:)
Så fin og søt den kransen ble. Jeg må innrømme at hos meg må julen være rød, om ikke totalt rød, så i hvertfall litt rødt må på plass.

Ønsker deg en fin uke
Klem Janne Merethe

home 4us sa...

Har en utfordring til deg liggende:)