Sider

søndag 30. august 2009

I heart Unikko

Interiør 2009 037

Etter pang start på jobb er det godt når helgene kommer. I helgen har jeg vasket og ryddet og vært på dugnan på en fotball turnering. Været har vært fantastisk hele helgen , og godt vær =energi. Det har vært en herlig helg!

Kontoret har fått seg en rydderunde og da måtte jeg jo vise mine flotte marimekko ting. Det røde glasset og musematten var en gave fra min mamma, etter hun hadde vært i Finland. Den svarte koppen har jeg laget selv, men deacopage. Se eget innlegg her.

Interiør 2009 035 

Jeg elsker marimekko og Unikko mønstret spesielt.

unikko veske

Denne står på ønskelisten. Jeg holdt den i hånden og skulle kjøpe den da vi var på ferie, men så fant jeg ut at jeg hadde jo nok vesker. Å Gud, hvor jeg angrer nå! Her i byen er det ikke å få tak i, så på neste tur skal jeg ha meg en slik…. hvis noen vet om en nettbutikk som har disse veskene vær så snill å si i fra!

Ønsker alle sammen en god dag og en god kveld videre!

Bjørkely

søndag 23. august 2009

Nytt på soverommet

August 2009 064

Jeg har lenge hatt lyst til å fikse opp soverommet litt, og nå har jeg endelig kommet meg til. Jeg har tidligere hatt en innlegg fra soverommet og det kan du se her. Slik så det altså ut før. Slik ser det ut nå:

August 2009 063

Jeg har kjøpt nye nattbord fra Ikea. Hemnes serien er så flott og disse nattbordene har vært på ønskelisten lenge. Bokstavene er fra Kremmerhuset.

August 2009 052

Nye bilder, lampeskjermer og puter og et nytt sengeoverkast. Noe fra ferie og noe fra Ikea. Paletten går i hvit og beig.  Legg merke til den hvite dalahesten på nattbordet. Den er en av favoritt tingene mine i rommet.

 

August 2009 059

Vi er så heldig at vi har verandadør inn til soverommet.  Jeg har ofte sengklærne hengende ute, da er det så herligt å friskt å legge seg om kvelden.  Sengeoverkastet er tynt og lett, noe som gjør at der er fort gjort å ta av og på. Det tar heller ikke så stor plass i skapet når det ikke er på sengen.

Ellers så har det vært en flott helg. Vi har ryddet i kjelleren og kastet masse. Det er så deilig å bli kvitt litt skrot!

Klem fra

Bjørkely

mandag 17. august 2009

Rosa bursdag..siste del :)

August 2009 113

Som jeg har nevnt i flere tidligere innlegg, så har det altså vært rosa, 4 års bursdag her i huset. Her kommer et lite bilderas fra bursdagen…

August 2009 062  August 2009 065

August 2009 114  

Fant er oppskrift på en utrolig god smørkrem, som du kunne farge i ønsket farge eller bare ha hvit. Jeg måtte selvsagt ha det rosa

50 g smør, 50 g flott matfett, 300 g melis,

1 ts vaniljesukker, konditorfarge

 

August 2009 097

Lille Ms bursdagsnål. Hun fikk den hos mamma da hun ble født. Jeg elsker den! Hun har den på hver bursdag..

 

August 2009 102 

August 2009 103August 2009 109

Flotte gaver.. det meste er rosa selvsagt. Mamma samler også på teskjeer i mønstret Anitra til lille pia.

August 2009 090

Kan vel garantere at dette er det siste rosa innlegget på en stund.  Mitt neste prosjekt er faktisk på soverommet :) Der er det ikke noe rosa! :)

Ønsker alle sammen en god dag videre

Bjørkely

lørdag 15. august 2009

Flott salatskål…

August 2009 044

Denne skålen kjøpte jeg på ferie i Sverige og den er genial. Den er stor i omkrets med lave kanter, en perfekt salatskål! Har brukt den masse. Pen å se på er den jo også… Løp å kjøp!

Har hatt barnebursdag i dag.. oi, oi, oi sier jeg bare. Bilder kommer etterhvert! Akkurat nå er det helgekos og tvtitting!

GOD HELG TIL ALLE SAMMEN!

Bjørkely

tirsdag 11. august 2009

Rosa bursdag...

I helgen er det bursdag her i huset. Det er husets lille prinsesse som fyller 4 år. Alt skal være rosa, noe annet kommer ikke på tale i følge lille M. Hun valget dette settet med engangstallerkener og kopper. Rosa og hvite ballonger, flagg og servietter hører også med...

Disse fant jeg på City da jeg var på Madonna konsert i slutten av juli. Muffins i lange baner skal hun få. Har funnet en god oppskrift jeg skal prøve... det blir spennende.

De voksne får litt mer sofistikert, rosa, servietter...
Gleder meg til å bake og dekke et flott bursdagsbord til min lille rosa prinsesse!
Bjørkely


lørdag 8. august 2009

Dåpsgave

Familien Bjørkely skal i barndåp i morgen, og i den anledningen har jeg scrappet mitt første dåpskort. Slik ser det ut. Jeg har brukt maaange timer før jeg fikk det slik jeg ville, håper det vil falle i smak i morgen. Vi skal være faddere for den søte lille og vi skulle bare gi en penge gave, men jeg følte vi måtte ha en liten ting til gavebordet... :)





Dåpsgaven er vel litt utradisjonell, men jeg håper de vil like den. Det er nemlig ikke bare, bare å kjøpe til en gutt. Inni boken har jeg skrevet et vers:
Det sjer et under i dåpen,
her skapes liv av ord.
Barnet er størst i Guds rike
skjønt det er minst på jord

Klem fra BJØRKELY

tirsdag 4. august 2009

Blå lykke...

Jeg har gjort et stilskifte i kjøkkenet. Det var noe så enkelt så et par gardiner på 70 % som utløste skiftet. Jeg har hatt lyst til å fikse litt på kjøkkenet etter at vi malte bord og stoler hvite. Skulle gjerne har visst før bilder, men de ligger på den krøsja pc. Hvis det hjelper kan du forestille seg bordet og stolene i trehvitt. Nå er alt lyst og lekkert. Det er herligt!



Etter noen uker med ferie og interiørblader, har jeg drømt meg bort til skjærgårder fra Danmark og torp fra Sverige. Da jeg fant disse gardinene, kom ideen til meg. Jeg måtte ta et stilskifte i kjøkkenet. Dette er veldig ulikt meg. Men elsker man interiør slik jeg gjør, så man man bare trå til når ideen kommer...



Jeg så for meg svale, hvite rom fra torp eller gårder i sverige/dalarna. Blå som gjennomgangs farge og gardiner med tyngde. Jeg synes jeg har fått visjonen min bra til...


... det mangler enda litt detaljer synes jeg. Hvis du har noen forslag for hva mer jeg kan tilføye så vil jeg gjerne ha noen tips. Kjøkkenet er blitt nytt, det har fått en annen følelse over det. Litt fremmet. ( for denne stilen er veldig ulikt meg) Nesten som jeg kan drømme meg litt bort, og der har jeg med tekoppen min på morgenen tro meg!
Hilsen fra kjøkkenkroken!
BJØRKELY



lørdag 1. august 2009

Ufrivillig lang bloggeferie!




Hallo!

Da var jeg endelig tilbake etter en laaaang blogge pause. Den skulle egentlig ikke være så lang, men når pcen krasjer så blir det gjerne slik. Nå har vi fått nye PC i hus og alt er i skjønneste orden... nesten. Det var en del bilder som gikk tapt, blandt annet alle "før" bildene mine. Har hatt en del prosjekter på gang som jeg gleder meg til å vise dere.
Ville bare gi litt lud i fra meg, og gi beskjed at I`m back! :)
Bjørkely