Sider

lørdag 8. mai 2010

Nostalgi..

I dag har jeg vasket rundt på soverommet og det var deilig å få gjort. Ingenting er som et nyvasket rom.
I den forbindelsen har jeg funnet fram et heklet sengeteppe som jeg har fått av bestemoren min for mange, mange år siden. Det er nok først nå, når jeg selv har begynt å hekle, at jeg føler at jeg virkelig setter pris på en slik gave, det gjorde jeg nok ikke da jeg fikk det.  Det ligger mange timers arbeid i dette:


Synes det er nydelig og jeg er bestemor evig takknemling. Dette er virkelig en veldig verdifull gave i flere betydinger.   Kankje et slikt blir mitt neste prosjekt?


Eller så har jeg fått tilbakemeldigner fra mine arbeidsintervju og jeg har fått tilbud om fast jobb, veldig nært her vi bor. Så det var jo kjempe bra. Litt trist er det å skal forlate min gamle arbeidsplass, alle elevene mine og alle de flotte folkene jeg jobber, men det er bare å holde motet oppe for til høsten er det ut mot nye eventyr :)

Ønsker alle sammen en god helg videre!
Bjørkely

6 kommentarer:

home 4us sa...

Nyydelig sengeteppe!
Gratulerer med ny jobb:)

LYKKEBO sa...

Så fint det var! Og ekstra kjekt når ndet ligger minner i det:)
Grattis med ny jobb!!

Klem

www.jeanettefoto.blogspot.com sa...

Å, så fint sengeteppe! Skjønner godt hva du mener med at man kanskje setter mer pris på ting når man VET hvor lang tid det tar å lage:-) Grattis med jobbtilbud, og lykke til!
Hilsen Jeanette

-Kamilla- sa...

Gratulere med ny jobb!! Sengeteppet var nydelig, mine foreldre har et lignende som jeg iherdig prøver å få kloa i ;0)

Ja, jeg var jo så sikker på magefølelsen... men den forsvant som dugg for solen når jeg fikk sett så mange flotte kjøkken rundt omkring på nettet... Men jeg tror at jeg går for ny tapet, benkeplater og fliser. Kanskje det ikke blir så ille??
*Klem*
-Kamilla-

Daisys home sa...

Helt nydelig!Ha ei fin ny uke,klem sissel

Anette Willemine sa...

Gratulerer så mye med ny jobb! Så spennende! Nå får du kose deg i sommer og lade opp før du tar fatt på alt det nye. :o)

Nydelig sengeteppe fra bestemoren din! Jeg er så enig med deg i at man lærer seg etterhvert til å sette mer pris på håndarbeidsgaver. Det er jo gøy å prøve seg selv også. :o)

Ønsker deg en deilig helg og en flott 17. mai!

Klem fra
Anette Willemine