Sider

lørdag 28. august 2010

Bruka Postkasse

Endelig har jeg kommet meg til  og hengt opp postkassen jeg fant på loppis i sommer. Snublet over et loppis da vi var på ferie i sommer og der sto denne postkassen til den nette sum av 10 svenske kr! :)
Jeg var i ekstase! Jeg har hatt lyst på en slik leeeenge. Samboreren var rystet at jeg skulle kjøpe en postkasse på loppis! Jeg prøvde å forklarte at dette er jo ikke en hvilken som helst postkasse.. Dette er jo en postkasse fra Bruka! Han bare ristet på hodet og spurte om han skulle gå å legge den i bilen mens jeg kikket videre :)


Lekestuen har fått seg et strøk maling og nå har postkassen kommet opp. Jeg syns det ble så fint! Lille M har vært ute å kikket hver dag om hun har fått post! :)

I kveld skal vi å se Toy Story 3. Vi elsker de filmene så vi har høye forventinger! Det blir morsomt med familiekos, popcorn og han Woody!

Takk for alle de hyggelige kommentarene på kake innlegget. Den var slettes ikke vanskelig å lage! Tvert i mot så var den ganske enkel, så dere må bare prøve!

Ha en fin helg videre!

Bjørkely

5 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Wow!! Bruka postkasse til 10 kr??!! Det er jo eit scoop!!☺
Vart kjempefint☺

Nyt kvelden☺

Klem M♥

Anonym sa...

Kjempefint, ho Lille M skulle rett hjem for å se i postkassa idag.Klæm fra ho Tiblemor.

Silje sa...

Enhver lekestue MÅ ha en bruka postkasse!! ;)

Jentene her er også ute og sjekker postkassa på lekestua i tide og utide, nå har jeg fått hele slekta til å sende kort til dem, som jeg putter i deres postkasse når de er i barnehagen, så det første de sjekker når de kommer hjem er om det har kommet noe post, stor stas!

Ha en kjempefin kveld!

Klem Silje

Christine C sa...

Det var da et kjempekupp - og så utrolig godt postkassa passet på lekestua :-))

Kos deg videre i kveld.

meaningmoon sa...

Wow 10 kr for en Bruka postkasse, den var du heldig med!!!
Passet jo kjempe godt på lekehuset:)
Den kaken din under her var jo bere kjempe lekker, kjempe imponert!