Sider

søndag 21. august 2011

Grå Ektrop

På grunn av min late blogge-sommer så har jeg ikke fått vist fram sommerens store kjøp. I juni solgte vi den svarte skinn salongen og det brune bombay bordet. Jeg var så lei å ha slike mørke møbler. Vi ante ikke hvilken sofa vi skulle kjøpte. Det eneste vi visste var at den skulle være i stoff og IKKE svart! Så begynte letingen men alle sofaene var endten ALT for dyre, eller billige og dårlig å sitte i....
Hva skulle vi gjøre?? Ukene gikk og plutselig hadde vi vært uten sofa i en mnd!


Det endte med at vi hektet hengen på bilen og kjørte 60 mil til nærmeste IKEA for å se om Ektorpen var noe for oss... og det var den! En skikkelig kosesofa synes nå jeg. Vi valgte en grå farge og er kjempe fornøyd. Hvitt Hemnes bord ble også med hjem.Kurvene under bordet er også fra IKEA, de skulle egentlig være under stellebordet.
Men mor selv ville heller ha dem i stuen.


Lykken er en grå og lilla! :)

En stor bloggeklem fra kosesofaen i stua!

Isabelle

5 kommentarer:

Anonym sa...

Den ser veldig deilig ut, og fint ble det hos dere i alle fall! Jøss, det var en del mil dere måtte kjøre for å komme til nærmeste Ikea... :/ Vi er jo heldige som har Ikea bare 50 min unna, skakke klage da nei :)

Vi har for øvrig også svart skinn hjørnesofa og skinnlenestol fra Bohus. Er så klar for å skifte den ut, men klarer bare ikke finne den riktige sofaen. Har lyst på lys grå kanskje. Mange som har anbefalt Ektorp, genial med tanke på bytte trekk og sånt. Vi er jo en familie på 5, og i tillegg trenger vi en skikkelig kosesofa der vi begge kan slenge oss ned etter en hektisk dag ;) Hmm.. ikke enkelt!

Ha en fin dag!

KLEM :)

Anonym sa...

Så fin Sofa! Synes Ektorp med grått trekk er kjempe lekkert!
Klem

Janne sa...

Ble en fin-fin sofakrok:) Tenkt så koselig det blir å krype ned i den med en liten nyfødt babygutt snart...herlig!

Klem-klem

Myke minutter sa...

Grattis med ny sofa og bord! Jeg lurer selv på nytt sofabord for tiden og et hvitt Hemnes er et av alternativene :) Ha en strålende onsdag!

Hege sa...

Har hatt Ektorp sofaen i mange år og jublet da det gråe trekket kom. Holder på å pusser opp stuen nå og har malt veggen bak sofaen knall lilla. så ble litt letta nå da du skrev lykken er grå og lilla. :) Er litt (?) redd farver så den veggen ser bare het forferdelig ut.... enda.... :)