Sider

torsdag 29. juli 2010

Jewelry

Da var vi endelig kommet hjem fra feriene våre og nå skal vi bare være hjemme og stelle. Jeg har vært en lat blogger i det siste, men det er jo ferie og dagene skal jo være late. Dagene går med til å hekle, lese, scrappe og spraye.
 Jeg har hatt tid til å ta en del  bilder og her skal jeg  skal begynne med å vise mitt nye smykkeskrin.. kjøpt på ferie selvsagt! :)
Tønsberg var en vakker by med maaaange flotte og spennende butikker! Jeg kom over en hobby butikk som hete Lines Hobby, jeg har nok enda vært der å svirret har jeg ikke hatt to utålmodige menn som sto utenfor å ventet. Jeg fikk ikke kjøpt noe.. var under for stort tidspress!

Boken jeg hadde kjøpt til turen leste jeg ferdig første dagen. POTENSGIVERENE- var en utrolig koselig bok. Jeg greide ikke legge den fra meg. Den var ikke særlig lang, så det går fort å lese den. På forsiden står det: kos deg- les sakte. Skulle ønske jeg hadde gjort det så den varte lengre.
Det var en herlig histore fra den svenske landsbygden... verd å lese!

Nå er det kveld og natt for meg.
Klem!
Bjørkely

4 kommentarer:

Christina Mari sa...

Kjempe fint!
Godt med ferie,der man bare kan slappe av & nyte.
Ha en vidre fin kveld!
Klem fra Christina

Daisys home sa...

Helt nydelig skrin du har shoppet.Mitt Teskrin er noe lignende som dette,men da selvsagt med annen tekst på.Det er godt å nyte de få fine sommerdagene som vi har hatt hittil i sommer,her har de ikke vært mange!Sommerklem Sissel

Anne Mai sa...

For en flott blogg du har :) likte smykkeskrinet du har fått deg her :) va så lekkert.
Titter nok innom deg igjen :)
ha en flott helg

Tove `blogg verden sa...

Nydelig skrin du har kjøpt deg : )
Ønsker deg og dine en flott helg
klem Tove