Sider

søndag 4. juli 2010

Heklet veske og pengbok

Hei hei!
Her går dagene med til hekling mens vi venter på solen, som ser ut til å ha glemt oss av i år. I innlegget nedenfor viste jeg et heklet hårbånd. Nå har jeg laget vekse og pengbok i samme stil... til Lille M selvsagt.


Jeg har ikke fulgt noe oppskrift, disse har jeg heklet helt på sparket så og si. :) Jeg har hentet inspirasjon fra en jakke jeg kjøpte til Lille M på Zaras for noen år siden. Jakken kan du se her.

Eller så venter jeg på at samboeren skal ta ferie på fredag, da skal vi bare pakke og så skal vi dra rett til Luleå. Der har vi leid hytte på en koselig campingplass (det er 3 året vi er der) og det skal bare bli campingliv, bading og campingliv. :) Vi gleder oss så mye. Her kan du se hytten, det er den i bakgrunn.

Håper nå i alle fall dere har sol og sommervær!

Bjørkely 

5 kommentarer:

Christine Louise sa...

Sååå flink du er :)
Og campingen så kjempe trivelig ut :) Heldige dere. Her har jeg ikke fri før i august.. Jaja, blir deilig med ferie da og :)

Klem C

Lykkeliten sa...

Så nydelige! Og den herlige fargen=) Sikkker på at lille blir superglad. Luleå er fantastisk. Vært der masse når jeg var liten, også i skellefteå=)


Ha en fantastisk søndag!
Håper solen snart skinner på alle:)

Moccashusblogg sa...

ÅÅÅ så flink du e skulle ønske eg me kunne hekle. Takk for koselig kommentar inne hos meg. Det var ikke lenge vi fikk sol nej, no regner det her =( Ha en flott søndag videre klem

Lilliannes verden sa...

Så utruleg flink du er til å hekle. Og til å lage det fint rundt deg :)
Eg er ein ny lesar av bloggen din. No har eg kost meg med dine eldre innlegg!
Ha ein deilig sumar vidare!

Høvebakken sa...

Så søte:)