Sider

fredag 30. juli 2010

Stuen

Velkommen til min stue!
Her er noen bilder fra stuen min.  Har alltid hatt det svært stramt når der gjelder farger. Det har gått i svart, grått og hvitt. Nå i det siste har jeg forelsket meg i blått, og har fått en del blå elementer i stuen. Velkommen inn til meg!


Jeg er kjempe fornøyd med skinn sofaen. Det er så lettvindt når man har barn. Men drømmern er jo selvsagt en grå eller hvit stoff sofa. Bombay border har fulgt oss lenge. Det er så stødig og røft og jeg elsker det. Har lyst til å male det hvitt eller grått, etterhvert! Det er ikke mangel på prosjekter og drømmer om forandringer her i Bjørkely! 
Hekla duken fant jeg på Fretex i Luleå. De hadde mye flotte stoffer og duker, og mye fine hekla duker. Denn ble min for 30 (svenske) kr.Nye puter som matcher de nye gardinene mine har jeg også fått. De er kjøpt på Hemtex i Luleå selvsagt. De er så deilige og myke, og perfekt i sofaen! Gradinene har jeg kjøpt på IKEA.
Det andre hjørnet i stuen skal dere få se en annen gang, holder på fikser litt der nemlig.

Vi har hatt to dager med sol og fint vær her i nord nå.
Kryss fingrene for oss og håp på en tredje!

Klem fra
Bjørkely

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nyydelige farger, du har det kjempekoselig.Glerder meg til å se det andre hjørnet..Tblemor

home 4us sa...

Koselig stue. Likte gardinene dine godt. Stod med de i handa...men så var det det her med å fylle en godt stappa feriebil, med hund, unger og pakkenelliker....med enda mere..

Daisys home sa...

Takk for titten i en utrolig flott og triveli stue! Fint med et snev av det blåe sammens med det sorte.Her har jeg kjørt litt Rosa i sommer ,sammens med det sorte og hvite,men idag har det falt tilbake til det VANLIGE! Ble etter hvert lei av det Rosa..Sånn er jo jeg..sverger til syvende og sist tilbake til det sorte,hvite...Alltid! Klem Sissel