Sider

torsdag 9. september 2010

Skolestol

Jeg har gjort det igjen!
Vi har hatt rydding på skolen hvor jeg jobber og her skulle ALT vi ikke brukte kastes! De andre var nådeløse og jeg gikk rundt og hadde vondt i magen. Skulle vi virkelig kaste alt!? Det er jo sikkert noen der ute som vil kunne tenkt seg gamle skolestoler og skolepulter... Eller er det virkelig det, eller er det "samleren" i meg som snakker.....??
Jeg holde på å gå i gulvet da de andre fortelte at forrige gang de hadde tatt en rydderunde så ble alle de gamle naturfagsplansjene blirr kastet ! Huff... så bortkastet!
( Det hadde de ikke hvis jeg hadde jobbet der da!)

Jeg kunne ikke redde alt... for det har vi rett og slett ikke plass til! (Men jeg fikk vondt i magen da gamle skolekart og diverse ble kjørt avgårde til fyllingen.) Men jeg reddet 4 slike gamle skolestoler. Tror det er de samme som vi hadde da jeg gikk på samme skolen for maaange år siden! 
Jeg har satt de i dukkehuset på vent.
Aner ikke hva jeg skal gjøre med dem.. skal de males?male sjablonger?
Skal de få være slik de er?  Skal jeg spraye føttene??
Har dere noen tips, så bare kom med dem!Jeg er hjemme fra jobben i dag. Jeg har fått så vondt i ryggen i natt, har nok ligger for kjært på den. Jeg greier ikke rette meg ut. Det beste er å sitte i stolen i stuen... så jeg sitter jeg ...og blogger :)
Har også vært innom stoff og stil og handlet litt. Jeg er ikke noe syer.. så jeg tenkte kanskje mamma eller tante kan hjelpe meg å lage en ballongbukse til Lille M i dette baburska- stoffet.
Tror det kan bli knall tøft! Vi får se hva vi får til. Bestillingen er nå i allefall sendt.

Nå skal jeg hekle og se på såpeopera ;)

Klem fra
Bjørkely

p.s: det var veldig hyggelig at dere likte den "nye" stua mi.

5 kommentarer:

VillaDoppingen sa...

Vond rygg hørtes ikke godt ut! God bedring med den :)
Kastet naturfagplansjene? Neineinei.. slike er jo så fiine! Jeg kom over en side hvor de solgte slike nye-laget-gamle, tenke lete den opp igjen.. men den gang ei - lost in cyberspace! Noen av de er jo så søte å ha på barnerom. Kos deg med heklingen! Skulle ønske jeg kunne :)
Ha en fin fin dag!

(eddas) sa...

Ja huff..er det ikke fært når de kaster fine brukbare ting...da får jeg helt vondt i sjela mi...
Jeg og har tenkt meg og sy litt..men jeg venter på min mor skal komme en langhelg og instruere meg litt:)
ha en fin kveld
eddaKlemmer

-Kamilla- sa...

Så heldig du er som fikk tak i slike fine stoler!! Jeg hadde malt dem, i forskjellige sarte farger. Stua ble forresten kjempe fin!
*God-bedring-klem*
-Kamilla-

Anonym sa...

Likte ny bildan på bloggen din, det ble så fint i stua,,vi får prøve ilag med ballong-buksa til lille skatten vårres.

Isabelle sa...

hei. takk for kommentar!! morsomt at vi deler alder og navn da!! ;) likte jente rom inspirasjonen din, skal lage jente rom etterhvert så suger til meg alt av inspirasjon jg kommer over!! :D