TIPS: Jeg bruker alltid svensk perlesukker. Det er så mye bedre enn det norske! Neste gang du er i Sverige husk å kjøpe perlesukker!
Her er kanelbolle(kanelbullar) oppskriften
15-20 stk
125g smør
5 dl melk
50 g gjær
125 g sukker
800-900 g hvetemel
Smelt smøret og ha i melken. Varm til 37 grader. Rør væsken inn i alt det tørre.
Elt i 5 minutter.
La deigen heve i 40 min.
Kjelve ut deigen til et rektangel og smør på romtemperert smør.
Dryss sukker og kanel over. Rull deigen, skjær opp og legg på brett.
La bollene heve i 30 min.
Pensle med egg og ha på perlesukker
Stekes midt i ovnen på 200 grader (varmluft) i 10-12 minutter.
Lykke til og god helg til alle!
Hilsen
Isabelle
5 kommentarer:
Nam nam nam..ser riktig godt ut...
kos deg og ha en fin fredagskveld..
eddaKlemmer
Mmmm det såg veldig fristende ut!!! Jeg er helt enig, det både ser og smaker bedre med det svenske hvite perlesukkeret:))
Ha en fiin helg♥
Å, de så gode og svenske ut:)
Helt enig, supert å ha i fryseren. Gleder meg til å få overskudd til å bake igjen...
God helg!
Klem, Janne
NAM de så kjempegode ut !!! Lurt å ha li liggende på frysen! Ha en super helg ! Klem Linda O))
Åh, nå fikk jeg lyst på kanelboller! Mon tro om den nye daglig lederen i huset vil tillate meg litt kjøkkentid :)
Legg inn en kommentar