Sider

fredag 11. juni 2010

Sommerkjolen på

Da kom endelig go`været.. og akkurat i tide til helga! Joohoo! Jeg blir i så godt humør av godt vær.  Når det er fint vær så må jo sommerkjolene fram. Lille M blir 5 år i august og hun er blitt enselvstendig  liten frøken. Hun skal gjøre det meste selv, og hun har nå bestemte meninger om hva hun skal gjøre, hva hun skal spise og ikke minst hva hun skal ha på seg. Hun har opp til flere klesskift i løpet av dagen. Det første hun gjøre når vi kommer fra barnehagen er å løpe inn på rommet og skifte... gjerne til en av fin -kjolene.

Jeg har nå hengt opp en knaggrekke på rommet hennes. På den skal jeg henge opp alle kjolene på kleshengere, slik at de er lett tingjengelig for henne. Jeg vil gjerne at hun skal bruke alle kjolene så mye som hun vil, de trenger ikke ligge i skapet å sjeldent få se dagens lys.
Målet er at hun også da kan henge de på plass selv. Det var både morsomt for henne og dekorativt på rommet. Det eneste problemet er at det var for mange kjoler og for få kleshengere så i morgen må jeg ut å kjøpe fler kleshengere.

Jakken, måtte jeg ha med. Den har jeg kjøpt på Zara for noen år siden og det er her jeg har hentet inspirasjon til mitt senste hekleprosjekt! :)

God Helg!
Bjørkely

5 kommentarer:

Audhild sa...

God helg til deg også!
artig å pynte seg vettu, små prinsesser finner fort ut av det der:)

Familien Furu sa...

Det er så herlig med slike sommerkjoler :) Nydelig!

Ønsker deg en fortsatt god helg :)
Klem klem

Christine Louise sa...

Såå herlig kjole :) Skulle gjerne hatt en liten prinsesse innimellom :)

Klem fra meg..

Ragnhild S sa...

Lekker kjole;) Det er sant det med kjolene, at de bare blir hengende og lite brukt før de er for små! Mine jenter er også glade i å stæsje seg opp;) (Har desverre gått litt utover mors sminke noen ganger..:()

Ha en fin kveld!

Loppeklem

Moccashusblogg sa...

Får en herlig kjole helt nydelig=)Klem fra Monica