Sider

lørdag 31. januar 2009

Helgen som er...

Jeg har vært hjemme med sykt barn siden torsdag. Vi har vært på legevakten og lille prinsessen hadde lett lungebetennelse. Hun har fått pencilin og er forhåpentligvis på bedringens vei nå.

I mellom all hentingen av saft, måling av feber, kose på fanget, henting av mer saft og ikke minst bløyting av den obligatoriske vaksekluten som skal være på pannen så har jeg faktisk bakt boller. Jeg og majoren har bakt flotte, lette og luftig boller. De ble så flott (Er veldig stolt og fornøyd !!) Bare se selv:

Legg merke til glansen ( for denne gangen husket jeg nemlig å pensle... GLIS) Bollene falt også i smak hos lille M og hun spiste en hel bolle på rappen. Noe som er flott for matlysten hennes har ikke vært noe særlig.

Jeg har også hatt tid til å kikke litt i kokebøkene jeg fikk i julegave. Til nå har de bare stått til pynt på kjøkkenhyllen, men nå er de altså i hvertfall åpnet. Jeg fant forsåvid en oppskrift jeg kunne tenke med å prøve ut. Men det får bli neste helg..

OSLO billetter er bestilt og på onsdag setter jeg om min tante samt mine to søskenbarn kursen mot hovedstaden for to herlige dager med shopping, avslapping og kos. Jeg gleder meg så! Jeg har bestemt meg for å gå innom Panduro butikken i Karl Johan denne gangen...(Har aldri vært der, bestiller bare på nett ellers) Ellers blir det vel bare sosing på City og de andre sentrene og i Bogstadveien...

Har noen tips om kule interiørbutikker og lignede som ligger litt utenfor de vanlige handlegatene så tar jeg imot tips med ett stort TAKK!

Ønsker alle sammen en god helg!!

10 kommentarer:

Marias skriblerier sa...

Åååå, de bollene så gode ut! Jeg elsker boller!!

Ida sa...

Stakkars lillejenten - håper hun kommer seg FORTFORTFORT! Heldigvis hjelper penicillin ofte veldig raskt - og små barn er raskere på beina enn oss sytevoksne ;-)

Kose deg masse masse i oslo - kunne tenkt meg en tur jeg også - men det blir nok sikkert noen måneder til.. iallefall :)

Klem fra Ida

Therese sa...

Hei, hei, så koselig det var å kikke innom deg. Bollene så kjempe gode ut. Stakar datteren din, håper hun blir fort frisk. Vi har hatt en skikkelig utedag i dag, deilig med frisk luft for en gravid mor. Ha en god kveld. Therese

Marihøna sa...

God bedring til den lille søte :)

PS: Gode boller ser det ut som...synd jeg er på slankern!!

Tussilago sa...

TIL DEG KUNNE JEG LIKT Å BLI INVITERT PÅ NYBAKTE BOLLER;)))
HAVNET TILFELDIG INNE PÅ BLOGGEN DIN..ER NEMLIG STOR FAN AV ANNE FRA BJØRKELY;)
dU HAR EN FLOTT BLOGG...OG VELDIG GOD SMAK PÅ INTERIØR!!

Mia, New Room Interior sa...

De så kjempegode ut, flinke dere! :-) Gøy at du ville være med i konkurransen på bloggen min! Ha en fin tirsdag! Klem-Mia

Christine Louise sa...

Så deilige boller :)

Misunner deg Oslo turen. Det er bare såå kjekt i Oslo. Jeg har vært på den Panduro butikken i karl johan :) Juhu hehe.. Liker bedre den i Bergen faktisk :)

Masse god bedring til jenten din :)

Klem fra meg..

Veronica's hus sa...

Nam elsker boller:)

Tror det var Karlstad de stolene het.. Teflonhjerne på denne dama her sjø..

God bedring til lillejenta
Klem

LYKKEBO sa...

Hikke kjekt når de små er syk.. Høres ut som dere har hatt en lik uke som vi.. Nå er det bare minstemann igjen.. Krysser fingrene det går over snart! Shopping tur! Heldige deg! Så utrolig kjekt da! Panduro er gøy!
God tur & kos deg masse!
Klem---*

AG sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min:) Flott blogg du har! Bollene dine så gode ut:)