Sider

torsdag 1. januar 2009

Tilbake til hverdagen

Da var julen over for denne gang. Alle nisser og engler er pakket fint ned i esker og skal få ligge slik et helt år til. Jeg måtte bytte litt om på juleeskene mine i år. Har hatt tre bananesker som fint har rommet mine elskede juleting, men i år måtte jeg tilføye en eske for det har jo blitt handlet litt ny julepynt i år. Jeg har lovet med selv at jeg skal beherske meg nå når all julepynten er på salg. Jeg elsker salg og tar ofte litt av til fortvilelse fra min samboer.Tips: Nå er alle gavepakningene med såper, lotion, parfymer og lignende på salg. Jeg bruker å kjøpe opp noen slike så jeg har til litt bursdagsgaver og morsdagsgave.

Se på denne karen. En KENWOOD MAJOR. Julegave fra min kjære mamma. Nå vil hun at jeg skal begynne å bake (noe som jeg aldri gjør og rett og slett ikke kan) men nå er det ingen kjære mor. I morgen skal både majoren og jeg til pers, for her skal det bakes. Vi to skal nemlig bake våre første brød sammen. Jeg må innrømme at jeg er litt spent, og jeg bare håper at resultatet blir bra... for hvis ikke engang majoren kan hjelpe meg så er det ingen håp for meg.Ønsk meg lykke til!

forresten så ønsker jeg alle sammen ett godt nytt år!

5 kommentarer:

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg er også den stolte eier av en Major! Den er kjempegod! Jeg lager aller helst pizzadeiger og annen gjærbakst, og den er fantastisk til å lage eggedosis og krem. Det blir så luftig!

jeg er sikker på at du kommer til å trived med Majoren! lykke til!

Unknown sa...

Jeg har tittet inn til deg...koselig blogg du har.
Du er også velkommen til meg, å se bilder fra min nye bok Sjarmerende Gjenbruk som kommer ut i midten av januar.
Klem...Ellen

mette sa...

Skal love deg at det er enklere å bake med en kjøkkenmaskin ja! Har en Electrolux ambassadør som jeg elsker! Myyyyye enklere å bake. Også har jeg kjøpt en elektrisk vekt som veier nøyaktig på grammet. Det hjelper også mye.

Lykke til og godt nyttår!

Ninas Drops sa...

hei hei!
Bake brød sammen ja.. så romantisk og ikke minst sunt sikkert??
Skikkelig lykke til...
Gleder meg til å høre hvordan det går med den nye maskina...

Villa Luftslottet sa...

Hei:) Håper det ble en vellykket og smakfull bakst:)
Ha en fin dag