Sider

søndag 11. januar 2009


Jeg har vært på salg og gjort ett kupp! Her om dagen var jeg ute å kjørte da noen gedigene store, gule SALG skilt tok min oppmerksomhet. Jeg er en person som ikke greier å motstå ett salgs skiltså jeg bare måttte innom å se. Da jeg kom innfor dørene var det bare å slå seg løs.
Alt dette fikk jeg for 100-lappen. Tre kurver og syv putetrekk.. alt til bare 10 kr stk. Det kaller jeg ett kupp. Dette er ikke noe jeg skal bruke helt enda, men til sommeren kommer det godt med, for jeg har store planer..

Disse trekkene skal jeg ha på kjøkkenet ...etterhvert. Til sommeren har jeg nemlig planer om å male både bord og en gammel slagbenk hvit og da trenger jeg puter på benken. De blir å passe perfekt. Jeg er ikke en som liker så mye dill dall men disse syntes jeg var feminine med i rolige farger! Jeg fikk nesten lyst til å begynne å male nå med en gang....

Disse putene skal i lekehuset til Lille M. Jeg skal fikse opp litt der i sommer og ordne henne et flott og sukkersøtt lekehus. ååååhh... hvor jeg gleder meg til sommeren... :)

Kurvene skal på badet....tror jeg. Har ikke bestemt meg enda...

10 kommentarer:

Christine Louise sa...

SÅ utrolig mye flott du har fått tak i da :)Er så gøy å gjøre slike kupp :) Ha en flott kveld. Klem

home 4us sa...

Kor i all verden har du funnet all den her herligheten?

Vi hadde det kjempeflott i jula, varmt og godt. Det var brutalt å komme hjem til virkeligheten. Hadde helt glemt at jeg tar et ekstra fag i år...Det e ett pæs:)

Heldigvis går det nå mot lysere tider her, sakte men sikkert.

Ida sa...

ÅH så flott.. tar jeg heeeelt feil om jeg sier du har vært på JYSK? Jeg tror nemlig jeg så disse i katalogen - men må innrømme at jeg angrer på at jeg ikke slo til etter å ha sett dem hos deg! De var jo såååå mye finere på dine bilder!

Tusen takk for gratulasjoner og fine ord :) Kjempekoselig!

Klemmer

LYKKEBO sa...

De rosa har jeg også kjøpt! Var jo så billig at jeg bare måtte! Kurvene var kjempe flotte...tror jeg må ta turen tilbake...;)

Ninas Drops sa...

Herlig med kupp=)
Det blir spennede å følge med på hvordan det blir hos deg til sommeren da=)

home 4us sa...

Ja tar IKT. Det heng over mæ som et mareritt hele tida, Men no e nu ferdig med del 1. Bare resten igjen..
Æ sa jo du skulle hoppe på det i lamme mæ..

Hm JYSK, e plassen vet du!De va skikkelig fin!

Ninas Drops sa...

Jepp de tingene man har arvet er det noe spesielt med. Kan jo godt huske disse salt og pepperbøssene på respateks bordet til bestemor og bestefar vettu=) hi hi..

Daisys home sa...

Må si at der har du gjort litt av et kupp.Kjempefine ting,og jeg kan godt skjønne at du har lyst til å starte malingen nå.For de trekka var bare helt super.Ha en fortsatt fin tirsdagskveld,klem fra meg

Fru Jensen's sa...

Oj oj ja det må jeg si, billigbillig!
Er også sånn som ikke kan motstå fristelsen når jeg ser et SALGs-skilt=)
Kjempeflotte ting!!

Ligger noe inne hos meg til deg!!

Ha en finfin kveld videre!!!

Cathrine sa...

takk for komentar i bloggen min! så mye du har fått for pengene! gøy med sånne kupp:) fin blogg du har. kommer nok innom igjen;)