Sider

fredag 23. januar 2009

Rot og oppussing!

Oi, oi , oi for en uke. Jeg har nesten ikke hatt til til å være innom bloggene og ialle fall ikke å lage ett innlegg. Vet ikke hvor tiden har blitt av..men nå er det endelig helg.... men det blir ikke mye avslapping akkurat denne helgen..(og det gjør ingenting!!)
For her i huset holder vi nemlig på å pusse opp gangen. Nytt tak, nye vegger, nytt gulv, male karmer og gelender og spotter i taket... det blir flott!
Vi er kommet vel halveis og akkurat nå ser gangen slik ut:Rot, støv og verktøy... Tapeten på veggene er slitt og treverket er trehvit. Det blir å gjøre seg å male og få veggene helt eggehvite (med huntonitt plater)


Det har stått slik i vel en uke og jeg kjenner at rotet begynner å gå meg litt på nervene. Gangen er midt i huset så enn møter på røtet uansett hvor man skal. Jeg går bare å repeterer inni meg "Det blir så fint. Bare noen dager igjen. Det blir så fint"

Det trehvite gelendret skal få seg en real dose med hvitmaling, og bare ved å gjøre det blir det en helt annen gang. Vi har ikke begynt å male enda, men vi måtte ta en liten test her om dagen. Nå, hva synes dere, blir det en forbedring??

Dere kan ikke ane hvor jeg gleder meg til å vise "etter" bildene. Da alt er ryddet ut, vasket og shinet! :)

Ønsker dere alle en god helg!!

5 kommentarer:

home 4us sa...

Åå dette blir så bra. Ser det bare for meg. Har dere slått ned en vegg mellom gangene?

ikke mye oppussing hos meg for tiden. Her går det i lesing av pensum, iallefall tror jeg at det er det jeg holder på med, er fæl til å sette på en vask, bake brød og surfe på nettet istede:). Ja også går det en del i strikking.

Kommer helt sikkert til å strikke på meg stiv nakke. Du vet det er enten av eller på med meg:)

Gleder meg til å se etter-bildene:)

Daisys home sa...

Så flinke dere er.Mye jobbing men så koselig når en omsider er ferdig med oppusingen.lykke til videre,ser at dette blir lekkert.Har noe til deg inne på siden min.Ha ei fin oppussingshelg,klem

Ninas Drops sa...

Så utrolig gøy å pusse opp gangen da. Det blir sikkert lyst og fint.Gleder meg til etterbilder...

-jo du, de bokstavene har jeg kjøpt på Barneparadis.no....(som det sto i teksten over innlegget...hi hi ha hah ahhh...måtte bare "mobbe" litt..uff litt slem jeg..Mente dette bare morsomt..oki =)

Stooor klem til deg i støv og skitt....Drops.

Ida sa...

Åh, heldiggriser! Fornying er SÅÅÅÅ gøy - iallefall når man er ferdig :)

Gleder meg også til å se resultatet :)

Ha en superfin helg! Klemmer fra Ida

Torilpia sa...

Så spennende .. dette ser ut til å bli kjempefint!!!

Får nesten lyst til å male litt jeg også .. skjønt jeg tror jeg må vente til jeg får mer overskudd - skal jeg klare å gjøre ferdig noe i alle fall :o)

Synes eska i innlegget under ble kjempefin .. er ikke så lett å trekke om ei eske .. det ser lettere ut enn det er synes jeg!

Så mange flotte jentesoverom du har funnet - skulle tro de ville falt i smak her også .. :o)

Ha ei fortsatt fin helg - blir spennende å se bilder fra den ferdige gangen .. vi får se den vel??? :o)

Stor klem!!