Sider

tirsdag 12. oktober 2010

Høst i gangen

Jeg driver og fikser litt rundt i huset. Fram med puter, gardiner og noe nips som har hatt sommerferie i kjelleren. Denne gangen sto yttergangen for tur:


Nyvasket og ren og ikke minst ryddig. Her bruker det som regel å ligge sko og støvler slengt. Men nå er alt plasert pent i skapet og det er strøkent.. så lenge det varer. Er sikkert ikke den eneste som har kaos i gangen mesteparten av tiden...håper jeg da! :)


"Høstputen" som jeg fikk i fjor. Kjøpt på Kremmerhuset, selvsagt.


Jeg synes det ble riktig fint. Min kjære dalahest
står som er  konstras i vinduet.
Jeg er så glad i den!

Mine store planer og hekleprosjekter står i stampe. De søte hekleoppskriftene jeg kjøpte fra Stoff og Stil synes jeg ikke er så søte lenger. Jeg har plagdes så med de hekla kakene at det halv kunne vært nok, nå har jeg lagt det prosjektet dø. Jeg tror jeg må holde meg til litt "enklere" hekling en stund til!

Pippilotta og TineMari som vant give awayen har fått gavene sine. De likte luene kjempe godt og bra var det! Klikk på navnene for å se lue-innleggene deres!

Hilsen
Isabelle

4 kommentarer:

Gammel stil sa...

Du har det så nydelig:) We love it:)

Klem:)

Thelma Louise sa...

jeg også misker og trikser med det samme om dagen.:-) får ikke helt bestemt meg.:-) flotte bilder.:-)

Karen sa...

For en herlig blogg :) Jeg elsker blogger som er vakre, men som ikke legger sjul på at det fåregår en hverdag også i huset deres... Min gang er konstant kaos - Byggekaos/oppussingskaos for å være presis, men det gjør det ikke noe festligere av den grunn ;)

Likte så godt den loppesjenken din på noen innlegg lenger nede. den var lekker og meget praktisk...

Håper du får en strålende dag :)
*klemmer fra Nord*

Anonym sa...

Hei. Så fint dere har det:) Den lampen som henger ved benken i gangen, er det Sofia fra Bohus?? :o)